Дарители

Грийн Хелт 100% Натурални продукти БИО Хранителни добавки

Благодарим на екипа на фирма „Грийн Хелт“ ЕООД, които дариха 200 лв. за благотворителната инициатива „Резенче любов“ и взеха дейно участие в кулинарната надпревара.

Green Health е българска фирма и се занимава с производството и търговията на 100% натурални хранителни добавки от висок клас чрез онлайн магазин


Студентски съвет при Университета по хранителни технологии


Холистичен център Здраве и хармония

Благодарим Ви за дарените 202 лв. които вложихме в материали за работа с децата и младежите.


Катедра "Теология" към Пловдивски университет

Благодарим Ви, за дарените 500 лв., с които направихме коледното парти на специалните ни деца незабравимо!


д-р Татяна Шабанова, Любина и Иван Кръчмарски

Благодарим Ви за дарените 200 лв., с които подпомагате осъществяването на една 6 годишна мечта - разкриване на Център за деца и младежи с увреждания.


Актавис БЪЛГАРИЯ

Благодарим Ви за дарените 1002 лв. половината набрани от благотворителните кросове, а другата половина дарени от Вашата компания.


ФОНДАЦИЯ ПОМОЩ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ

Благодарим Ви за дарените 350 лв., с които купихме материали за изработване на сувенири за коледния благотворителен базар. Благодарим Ви за връзката с доброволците от Монделийз и за възможността да участваме в кампанията на банката „Спорт за по-добър живот на децата“.


Кампания "Стани добряк"

Благодарим на компанията за закупените помощни и строителни материали на стойност 500 лв. Благодарим всички добряци за безвъзмездния труд, който положиха за почистването на помещенията.


Anglia School - изучаване на английски език за деца

Благодарим Ви, за възможността специалните ни деца да изучават английски език по един различен и забавен начин. Благодарим Ви, че възпитавате у децата, които посещават вашето училище, качества като толерантност и съпричастност чрез личния си пример. Благодарим на децата за набраните 653 лв. от техни базари и инициативи, които дариха на Паралелен свят. С дарените средства ние закупихме материали, с които специалните ни деца усвояват различни умения.


Монделийз България Холдинг АД

Благодарим Ви, за дарителските кампании, за огромните сърца и съпричастност към нашата кауза. Благодарим за дарените 4 955 лв.


Клима Трейд Инженеринг ООД

Благодарим Ви за безвъзмездно осигурени и монтирани три климатика.


ПРОФИ СТИЙЛ ООД Пловдив :Производство на алуминиева и PVC дограма

Благодарим Ви, че ни осигурихте ПВЦ дограма на заводски цени и ни я монтирахте безвъзмездно!


ТЕД КЕРАМИКА ЕООД

Благодарим Ви, че ни дарихте 60 кв.м. теракота за помещението за социални дейности.


ЕМ-ГИ ООД

Благодарим Ви, че ни дарихте фаянс за кухнята и красивите декоративни плочки. Благодарим и за осигурения и доставен гранитогрес за 40 кв.м, на символична цена!


ЛИБХЕР - ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД

Благодарим Ви за дарения хладилник, който е изключително необходим за съхраняване на продуктите в кухнята!


БХС Домакински уреди България ЕООД

Благодарим Ви за дарените всички необходими електроуреди за вграждане: съдомиялна, пералня със сушилня, хладилник, керамични котлони и фурна. Вашето дарение дава възможност на децата и младежите да се почувстват значими и самостоятелни!


Кухни Диалог

Благодарим Ви за безвъзмездно изработения проект, за професионалните съвети за удобството и функционалността на кухнята и ще сме Ви вечно признателни за безвъзмездното изработване, доставяне и монтиране на модерната и удобна кухня.


© 2023