ИГРИ БЕЗ БАРИЕРИ "ЩАСТЛИВИ ЗА РЪКА"

На 29-30.09.2018 г. се проведе двудневениятфестивал на спорта и изкуството "ЩАСТЛИВИ ЗА РЪКА", организиран от Сдружение "Паралелен свят" със съдействието на Община ПловдивМладежки центърРайон ЗападенАкадемик Бултекс и Атика Холидейс.

 

Въпреки хладното време и дъжда през втория ден от 10 до 17 часа на площадките на Младежки център в Пловдив хора без ограничение във възможностите и възрастта се забавляваха със спорт, изкуство и музика, обединени в желанието си да допринесат за социалното приобщаване на всички.

 

По време на фестивала се проведоха различни спортни игри и културни мероприятия – баскетбол с Тина, тенис на корт с ТК Локомотив Пд, седящ волейбол с Морган и Карла от Болоня, Арт работилница, "Не се сърди човече" с Български червен кръст, зумба с Поли, тенис на маса с Гери, кулинарен конкурс и свободна сцена за изява на таланти. Сред останалите спомоществуватели на празника "Щастливи за ръка" са Бултекс 99, Български червен кръст, ресторант Хемингуей, Шеф Чакъров, Майстор пекар Лефтеров и др.

Всеки е истински шампион с воля, независимо от неговите умения и възможности.

 


© 2021