благотворителен концерт

Деца и младежи от Сдружение „Паралелен свят” бяха сред официалните гости на тържеството по случай 75 – годишния юбилей на Медицински колеж Пловдив

Празникът бе отбелязан на 12.05.2017 г. с  тематични презентации и благотворителен концерт в подкрепа на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца и младежи с интелектуални затруднения „Паралелен свят”. Концертът  бе заключителното събитие в кампанията, която ръководството на колежа организира съвместно с преподавателите и студентите. Талантливите млади танцьори от формация „Елика” заредиха публиката с много настроение и празнични емоции, с радост подкрепиха кампанията, която бе  сред основните събития, планирани и проведени  във връзка с честването на юбилея на колежа. Благодарение на съвместните усилия на ръководството, преподавателите и студентите бе събрана сумата от 7290 лв. Сдружение „Паралелен свят” поднесе поздравителен адрес към ръководството на Медицински колеж в лицето на директора -  доц. д-р Николета Трайкова и заместник директора -  г-жа Мария Божкова, както и към целия екип от преподаватели и студенти от различни специалности.

 Благодарим от сърце за подкрепата на всички хора с големи сърца, които се включиха в кампанията и дадоха своя принос, за да продължим да предоставяме услугите в нашия център, да даваме шанс на младежите с интелектуални затруднения да развиват своите умения и да бъдат равнопоставени граждани на общността.

 

 

 

 

© 2024