Игри без бариери - Щастливи за ръка

Двудневен фестивал на спорта и изкуството

На 30 септември и 1 октомври от 10 до 17 часа на площадките на младежкия център в Пловдив се проведе първият фестивал на спорта и изкуството, организиран от Сдружение "Паралелен свят" и със съдействието на Академик Бултекс 99, Община Пловдив, Младежки център, Район Западен и Атика Холидейс.

Уикенд на игри без бариери „Щастливи за ръка”, в който спортът и изкуството да обединят подвижни и по-малко подвижни, високи и ниски, млади и по-млади по дух. Поканени са всички, без ограничение във възрастта. Входът е свободен, а доброто настроение и положителните емоции - задължителни. Това бяха два дни на социално и забавно ангажиране на хора от различни възрасти, които участваха в спортни събития, изкуство и музика, обединени в желанието си да допринесат за социалното приобщаване на всички. С идеята, че всеки е истински шампион с воля, независимо от неговите умения и възможности.

 

По време на двудневния фестивал в Пловдив се проведоха различни спортни игри и културни мероприятия като баскетбол с Тина, тенис на корт с ТК Локомотив Пд, седящ волейбол с Морган и Карла от Болоня, "Заедно да танцуваме" , стрелба с лък с Евент България, Арт работилница, "Не се сърди човече" с Български червен кръст, петанка, зумба с Поли, тенис на маса с Гери, футбол с Ботев Пд, кулинарен конкурс и свободна сцена за изява на таланти. Сред останалите спомоществуватели на празника "Щастливи за ръка" са Бултекс 99, Лактима Балкан, натурална минерална вода Хисар, Български червен кръст, ресторант Хемингуей, Шеф Чакъров, Майстор пекар Лефтеров, Дуситекс, закуски Кати и др.

  

 

 

 

 

 

© 2024