Подкрепа от агенция “ЕЙТИЕС ЕЙДЖЪНСИ”

брой 2

Излезе 2-ри брой на "Детски свят"

Обединени от една съдба, ние родителите вместо отчаяние сме изпълнени с ентусиазъм – да адаптираме децата си към социален живот. Вече девет години успешно работим за тяхната интеграция, за да стигнем до днес - изграждайки свой собствен център в който всяко дете ще намери своето АЗ.
Чрез тази инициатива ние не целим единствено събирането на финансови средства, но и нещо може би по-важно – събуждане на отношение у обществото спрямо този проблем. Именно това би помогнало много повече на тези деца в техния път, който ще се върви не другаде, а именно в редиците на това общество.
Набраните средства ще помогнат за издръжката на Центъра за работа с деца и младежи със специфични нужди, който ние сами финансираме. Вашата подкрепа ще даде възможност на децата и младежите, клиенти на центъра да развият своя потенциал, да придобият умения, които ще им позволят да водят самостоятелен живот и ще се чувстват полезни и независими. Родители осигуряваме нужната любов и подкрепа на децата си, но когато пораснат, те искат да са самостоятелни, да сбъдват мечтите си и да бъдат част от обществото.
Благодарим на агенция “ЕЙТИЕС ЕЙДЖЪНСИ” за подкрепата и за посланието към нас:
"Скъпи приятели,
Ние от рекламна агенция “ЕЙТИЕС ЕЙДЖЪНСИ” Ви изпращаме нашите благопожелания. Убедени сме, че Вие сте хора с мечти. Осъзнаваме, че хора като Вас трябва да получат необходимата подкрепа, за да достигнат пълноценно човешко съществуване. Ето защо се обръщаме към Вас като към приятели и Ви уверяваме, че е наше удоволствие да Ви подкрепяме и помагаме с каквото можем.
“Една от най- великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено е това, което правим за другите”.
На всички пожелаваме сила и кураж. За да се справяте с трудните моменти, енергия и оптимизъм, за да се радвате на всеки ден."

© 2023