Настолни игри с мисия

Купувате игра и помагате на човек с увреждане да работи и с достойнство да живее живота си

В Книжарница с мисия НАДЕЖДА, можете да намерите голяма част от игрите и да замените електронните игри с настолните. Ще можете да общувате, да се забавлявате и да преживявате хубави моменти с вашето семейство или приятели.

С всяка закупена игра от нашата книжарница, сбъдвате частичка от мечтата на един млад човек с увреждане, а тя е да работи и да живее достоен живот.

NASTOLA.bg е онлайн магазин за оригинални настолни игри, аксесоари и разширения.
NASTOLA възниква като идея от нас - Ваня и Миро - двама млади ентусиасти и любители на настолните игри. Ние създадохме NASTOLA в началото на 2018г. и досега се реализира с много любов и усилена работа.
Ние силно вярваме, че игрите освен да се използват за забавление, те мотивират хората да се социализират. Също така много от настолните игри помагат в развитието на стратегическа мисъл, въображение, отборни умения и много други. Затова ние от NASTOLA казваме, че за нас игрите са приключение, което си заслужава да бъде преживяно.
На интернет страницата ни ще откриете разнообразие от оригинални настолни игри. За нас е важно да предоставяме качествени и интересни продукти на достъпна цена. А в блога публикуваме разнообразни статии, които може да са ви интересни и полезни. Ще се радваме да разгледате страниците ни!
Също така държим на отношението - свържете с нас при въпроси, нужда от съвет или елате да поиграем заедно на събитията ни. Затова и мотото ни е “Играй, печели и с приятели сподели!”
Линкове:
ФБ:
https://www.facebook.com/nastola.bg/

Инстаграм:
https://www.instagram.com/nastola.bg/?hl=en

Интернет страница:
https://nastola.bg/

© 2024