"Щастливи за ръка"

фестивал на спорта и социалното включване

Академик Бултекс 99 и Сдружение „Паралелен свят“, за трета поредна година организираха Фестивалът на спорта и социалното включване „Щастливи за ръка“ 2019 | 28-29 септември, който обедини хора със и без увреждане, чрез спорта и изкуството.  Бяха два дни на социално и забавно ангажиране на хора от всички възрасти и с различни умения!

Благодарим на всичките ни участници, приятели, партньори и доброволци, за помощта, доброто настроение и всеотдайността и че го направиха възможен.

Празникът ни беше уважен от Министерството на труда и социалната политика в лицето на г-жа Валентина Чикова – началник на кабинета на г-н Петков, г-н Здравко Димитров, г-н Титюков, г-н Бухалов и стотици деца, младежи и родители от които получихме огромна подкрепа.

Специални благодарности на партньорите ни Община Пловдив, Младежки център Пловдив, T MARKET, Закуски „Кати“, Миглена Динева от Парти павилион, Майстор пекар Георги Лефтеров, Костадин ШанковEVENT България, Ива Пранджева, Поли Василева, Цвета Марова, Тина Димитрова

Благодарим за снимките на Елена Пеева.

© 2024