брой 6 - Пепита в Бъргария

Книжки с кауза

Пепита в България е най-новият брой на забавните книжки от поредицата "Детски свят", който вече е на пазара и се продава с кауза – подкрепа на деца и младежи с интелектуални затруднения.

Обединени от една съдба, ние родителите вместо отчаяние сме изпълнени с ентусиазъм – да адаптираме децата си към социален живот. Вече десет години успешно работим за тяхната интеграция, за да стигнем до днес - изграждайки свой собствен център в който всяко дете ще намери своето АЗ.

Чрез тази инициатива ние не целим единствено събирането на финансови средства, но и нещо може би по-важно – събуждане на отношение у обществото спрямо този проблем. Именно това би помогнало много повече на тези деца в техния път, който ще се върви не другаде, а именно в редиците на това общество.
Набраните средства ни помагат за издръжката на Центъра за работа с деца и младежи със специфични нужди, който ние сами финансираме. Вашата подкрепа дава възможност на децата и младежите, клиенти на центъра да развият своя потенциал, да придобият умения, които ще им позволят да водят самостоятелен живот и ще се чувстват полезни и независими. Ние, родители осигуряваме нужната любов и подкрепа на децата си, но когато пораснат, те искат да са самостоятелни, да сбъдват мечтите си и да бъдат част от обществото.
Благодарим на агенция “ЕЙТИЕС ЕЙДЖЪНСИ” за подкрепата и за посланието към нас:


"Скъпи приятели,
Ние от рекламна агенция “ЕЙТИЕС ЕЙДЖЪНСИ” Ви изпращаме нашите благопожелания. Убедени сме, че Вие сте хора с мечти. Осъзнаваме, че хора като Вас трябва да получат необходимата подкрепа, за да достигнат пълноценно човешко съществуване. Ето защо се обръщаме към Вас като към приятели и Ви уверяваме, че е наше удоволствие да Ви подкрепяме и помагаме с каквото можем.
“Една от най- великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено е това, което правим за другите”.
На всички пожелаваме сила и кураж. За да се справяте с трудните моменти, енергия и оптимизъм, за да се радвате на всеки ден."

 

От всяка продадена книжка, сдружението получава 1 лв. дарение. За 2020 г. агенция “ЕЙТИЕС ЕЙДЖЪНСИ” ни е превела 1 900 лв., които са ни в огромна помощ в покриването на разходите особено във времена на пандемия.

 

Благодарим!

 

© 2023